Kwaliteit

Van Wezel Elektrotechniek staat voor kwaliteit. De producten die bij ons geproduceerd en geleverd worden moeten voldoen aan de hoogste eisen.

Controle van het eindproduct is vanzelfsprekend, maar ook tussentijdse controles zijn nodig om tot een volledig goedgekeurd product te komen.
Deze controles zijn niet alleen de controles op de eindproducten maar ook op het totale proces.
Alle tussentijdse testen die op productniveau worden gedaan worden in ons testsysteem geregistreerd, net als de eindtest en zijn ten alle tijden op te vragen.

Ons testrapport is een samenvatting van de checklist die we per verdeler uitvoeren. Alle punten die in de checklist zijn opgenomen moeten punt voor punt beoordeeld worden om het testrapport volledig te kunnen krijgen. Pas daarna kunnen onze testers een goedkeuring geven op het product. Na goedkeuring kan de verdeler pas geleverd worden.

Al onze verdeelkasten worden gebouwd en getest volgens de NEN-EN 61439 deel 1 en 2.
Onze ISO/VCA certificering worden jaarlijks gecontroleerd door TUV Nederland.
Onze Kema op de werkplaats wordt jaarlijks door de Dekra doorgelicht en onze Okken licentie word periodiek ge-audit door onze partner Schneider electric.

Onze werkvoorbereiding, calculatiebureau en monteurs worden regelmatig getraind om zo de kwaliteit op een nog hoger niveau te krijgen.

Kom met ons in contact